Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Emma Pernald hyllar Storåkers

Publicerad: 24 februari 2010, 10:39

Prins Carl Philips ex-flickvän Emma Pernald, som normalt inte ställer upp på intervjuer, gör ett undantag i premiärnumret av Bonniers tidning ”S”. Pernald, projektledare och kundansvarig på Storåkers McCann, stortrivs på byrån. – Jag trivs jättejättebra. Det känns inte aktuellt att jobba någon annanstans, säger hon.


Ämnen i artikeln:

Storåkers McCann

Emma Pernald. Foto: Pavel Maira.

Emma Pernald har en nyckelroll som projektledare och kundansvarig på Storåkers. Moderaterna är en av hennes kunder – ett prestigeuppdrag som är roligt att jobba med, säger hon till ”S”.

–  /…/just åsiktsreklam är lite annorlunda och mycket givande och kul att arbeta med, säger Emma Pernald, som berättar att hon är intresserad av samhällsfrågor i stort och att hon tycker att det är spännande med opinionsbildning.

Emma Pernald gillar sitt jobb.

– Jag trivs jättejättebra. Jag har arbetat där (på Storåkers, reds anm) sedan 2005-2006 och det är en rolig byrå, så det känns inte aktuellt att arbeta någon annanstans. Jag får jobba med olika typer av kunder, det gör också att jag trivs, säger hon.

Varför valde då Emma Pernald att låta sig intervjuas av ”S”? Så här säger hon:

– /.../Att jag valde er (”S”, reds anm) beror på att jag var nöjd med den fina artikel er redaktion (Queens gamla redaktion, reds anm) publicerade om mitt arbete med BOS, Borneo Orangutan Survival Sweden.

Emma Pernald berättar vidare att hon inte blivit förbannad över något som stått om henne i tidningarna.

Men:

– /…/ När hemliga källor, så kallade ”nära vänner” citeras, vet jag att det inte är sant. Jag vet att de jag räknar som mina nära vänner aldrig skulle prata om mig i någon tidning.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Storåkers McCann

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.