Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

”En hel byrå går”

Publicerad: 15 mars 2010, 10:16

Efter att Matias Palm-Jensen sagt upp sig lämnar flera medarbetare Farfar. – Det är en hel byrå som går ut genom dörren. Och inte en dålig sådan heller, säger en källa till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

FarfarMatias Palm-Jensen

Nicke Bergström försvann, sedan Matias Palm-Jensen och sedan ett helt gäng.

Läget på Farfar är högst förvirrat efter beskedet att Mattias Palm-Jensen sagt upp sig.

– Det vet jag inte om jag får säga, var cd:n Erik Norins svar på frågan om han sagt upp sig.
Svaret är signifikativt för läget på Farfar just nu. Men Erik Norin bekräftar sedan att han sagt upp sig och att ett tiotal personer gjort detsamma, varav hälften jobbar med Farfars storkund Nokia.

Enligt uppgifter till Resume.se sade följande personer upp sig gemensamt i början av veckan:  Mårten Forslund, kundansvarig på Nokia, Jakob Swedenborg, cd för Nokia, Erik Norin, cd på Nokia, Daniel Wall, ad, Jeff Salomonsson, copywriter, Tomas Jonsson, ad, Ante Stenberg, ad och Carl-Fredrik Jannerfeldt, copywriter.

Enligt Resume.se:s källor finns det andra orsaker bakom beslutet än att Palm-Jensen lämnar Farfar. Men Erik Norin ser det som den främsta orsaken för egen del.

– Jag säger upp mig för att Matias slutar. Jag kom hit som praktikant för åtta år sedan och det känns som en bra tidpunkt att sluta, säger Norin.

Han vet inte vad som händer med Farfar.

– Jag har ingen aning om vad som händer, om de kommer att lägga ner byrån eller…

Han beskriver stämningen på byrån som ”ganska bra”.

– Jag vet inte. Vi kör på. Det ligger väl i allas intresse att jobba på, som vanligt, säger  Norin.

Farfar har 20-25 anställda idag. För ett par veckor sedan firade byrån sitt tioårsjubileum med en storslagen lunch som livesändes via byråns hemsida.

Ulrika Fjällborg

Ämnen i artikeln:

FarfarMatias Palm-Jensen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.