Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

En Svensson till BerntzonBylund

Publicerad: 7 november 2012, 10:02

Anna Hjalmarsson.

Foto: Resumé.

Anna Hjalmarsson lämnar reklambyrån Svensson och rollen som planner/försäljningschef. Istället blir hon senior projektledare på BerntzonBylund.


Ämnen i artikeln:

Anna HjalmarssonSvensson KommunikationBerntzonBylund

Anna Hjalmarsson har en bakgrund från mediebyråsidan. Hon har jobbat på Mediacom i London och OMD i Stockholm. Men för ett drygt år sedan gick hon över till reklambyråsidan när hon blev planner på Svensson.

Nu tar hon nästa steg och blir senior projektledare på BerntzonBylund. Hon är en av flera kommande nyrekryteringar.  
– På BerntzonBylund finns otroligt många duktiga människor och det ska verkligen bli roligt att få jobba på en så framgångsrik byrå. Jag hoppas jag ska kunna bidra med kompetens både inom planning, strategi och samtidigt använda min bakgrund från mediebyrå. Min roll blir senior projektledare och jag får då vara med utveckla kundens affär och varumärke. Jag har ju också alltid gillar att pitcha och hitta nya kunder så det kommer jag också jobba med, säger Anna Hjalmarsson i en kommentar.

På BerntzonBylund kommer hon bland annat att ansvara för den nya kunden Reijlers, samt ett antal icke namngivna uppdrag.
– Anna Hjalmarsson har en perfekt bakgrund för jobbet som senior projektledare hos oss. Hon har mediebyråbakgrund och har hanterat stora nordiska uppdrag, säger Joachim Berntzon, vd på Berntzon Bylund.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.