Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Engage Marketing växer

Publicerad: 12 augusti 2013, 11:15

Magnus Norman och Gunilla Bergh

Engage Marketing har nu anställt Magnus Norman från Berghs diplomutbildning Marknadskommunikation och Handelshögskolan i Göteborg


– Allt fler företag och myndigheter förstår komplexiteten i upphandling av kommunikationstjänster, säger Gunilla Bergh, grundare och VD till Engage Marketing Branschglidningen gör det svårt att veta vilken byrå som kan leverera vilka tjänster och många marknadsavdelningar hinner helt enkelt inte göra en proffsig upphandling. Vi har massor av spännande uppdrag i höst, därför är det viktigt att vi expanderar i takt med marknaden och kundernas ökade behov.

Magnus Norman har under våren assisterat i Engage Marketings byråval för BMW, Länsförsäkringar och Alcro. En insats som nu resulterar i en fast anställning.

-       Magnus har precis den profil jag letat efter. Ung, hungrig, noggrann och med mycket stark analytisk förmåga, säger Gunilla Bergh.

Magnus Norman har en gedigen utlandserfarenhet och har både studerat och bott i Peking. Han skrev sin magisteruppsats på Handelshögskolan om svenska kommunikationsbyråers expansion till Kina.

Krister Berntsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.