Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Eric Gadd frontar Friends julkampanj

Publicerad: 10 december 2018, 15:44

Foto: Pressbild/Friends

Friends årliga julkampanj går under ledorden "ett litet hej".


Ämnen i artikeln:

JulkampanjReform ActReklam

I årets kampanj uppmärksammar antimobbningsorganisationen Friends vad "ett litet hej" kan göra för skillnad, och i kampanjen medverkar artisten Eric Gadd, som uppger att han haft egna erfarenheter av mobbning under uppväxten.

– Under december visar vi hur ett hej kan bryta utanförskap, hur ett hej kan inleda en vänskap, hur ett hej kan visa att du är en vuxen som backar de barn som behöver dig. För oss är hejet årets julklapp. Ju fler vi blir som visar vägen, desto lättare blir det för våra barn att följa efter, säger Malin Duintjer, insamlings- och marknadschef på Stiftelsen Friends, i ett pressmeddelande.

– Jag har själv varit utsatt för både fysisk och psykisk mobbning under mellanstadiet, och vet vilka konsekvenser det får för ett barns mående och självkänsla. Därför känns det både fint och viktigt vara med i Friends kamp mot mobbning, kommenterar Eric Gadd.

Årets julkampanj är utformat tillsammans med reklambyrån Reform Act och syns i digitala kanaler och i form av ett digitalt och fysiskt gåvobevis.

Arbetsgrupp

Friends:
Malin Duintjer, Insamlings- och marknadschef
Anesa Dzamastagic, projektledare

Reform Act:
Viken Wetlesen, Kundansvarig
Tobias Vestergren, Projektledare
Josephine Moghim-Khah, Produktionsledare
Petter Törnqvist, Art Director
Anna Ander, Copywriter
Daniel Gustafsson, Filmfotograf och filmskapare
Sanna Lindberg, Stillbildsfotograf

Ämnen i artikeln:

JulkampanjReform ActReklam

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.