Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ernst Kirchsteiger i Aladdin-asken

Publicerad: 28 november 2014, 08:42

Ernst Kirchsteiger.

Foto: SOS Barnbyar.

Alladin-asken har använts av svenskar i 75 år och nu kommer asken med en personlig hälsning för första gången – du kan välja mellan att låta Ernst Kirchsteiger hälsa God Jul eller spela in en personlig hälsning till mottagaren – ett "Alladinogram". Aladdin skänker en gåva till SOS Barnbyar för varje inspelad och visad hälsning.


Ämnen i artikeln:

Ernst KirchsteigerSOS Barnbyar

Videohälsningen kan enbart ses av dig och den du ger asken till och för den som inte vill spela in en  hälsning har ambassadören för SOS Barnbyar – Ernst Kirchsteiger – spelat in en sådan.

– Julen är en speciellt fin tid på året att tänka på dem som saknar det många av oss tar för givet. Som ett tryggt hem eller ett mål mat, säger Catharina Gehrke, generalsekreterare för SOS Barnbyar i en kommentar.

Rent praktiskt går det till så att Aladdin-asken innehåller en kod med sex tecken och sedan går man bara in på www.aladdinasken.se och knappar in koden.

Vännen går sedan in på samma webbplats och knappar in en likadan kod för att kunna titta på julhälsningen.

Catharina Gehrke menar att man genom en hälsning i Aladdin-asken inte bara ger sina nära och kära något extra, utan att man också gör skillnad för utsatt barn världen över.

SOS Barnbyar finns idag i 134 länder och driver fler än 500 barnbyar i världen.

Mondelēz International har verksamhet i 65 länder och äger varumärken som Daim, V6, Gevalia och just Marabou.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.