Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ex-jobb på Berghs blir insamlingskampanj

Publicerad: 25 april 2012, 06:51

Berghs-projektet Min önskans stad blir verklighet på måndag.

Foto: Pressbild.

Astma- och allergiförbundets forskningsfond drar i samarbete med Great Beyond igång insamlingskampanjen Min önskans stad för att få in pengar till allergiforskningen. Bakgrunden är ett examensarbete från Berghs där Great Beyonds nuvarande juniorkonsult Sofia Brändström deltog.


Ämnen i artikeln:

Berghs School of Communication

Astma- och allergiföbundets forskningsfond vill uppmärksamma hur  många som lider av astma, allergi eller annan överkänslighet genom  kampanjen Min önskans stad.

Kampanjen kör igång nu på måndag och tanken är att få människor att skänka pengar till allerigforskningen.

Något som är lite speciellt med just det här projektet är att det  bygger på ett examensarbete som en arbetsgrupp från Berghs School of  Communication genomförde förra våren.

En av dessa, Sofia Brändström, började som juniorkonsult på Great  Beyond i somras.

Och som en direkt effekt har fonden nu valt att lägga sin  produktion av kampanjsajten hos just Great Beyond:
– Det blir en rolig och annorlunda insamlingskampanj som uppmanar  till handling och visar på behovet av mer resurser till  allergiforskningen, säger Sofia Brändström i en kommentar.

Great Beyond drog igång våren 2011 i samband med att nyckelpersoner  från webbyrån Inexor gick ihop med kommunikationsbyrån Appelle.

Byrån arbetar/har arbetat med alltifrån Företagarna, Villaägarna och  Socialdemokraterna till Folkets Hus och Parker, LO och Svenska  Celiakiförbundet.

Byråns målsättning är att hjälpa samhällsaktörer att kommunicera på ett bättre sätt.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.