Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Expressen sponsrar Globen

Publicerad: 13 april 2010, 06:34

Expressen går in som mediepartner till Stockholm Globe Arenas, som inkluderar Globen (Ericsson Globe), Hovet, Annexet, Söderstadion och SkyView.


Ämnen i artikeln:

ExpressenGloben

Globen, här i Djurgårdens färger.

Avtalet är skrivet på fem år och innebär att ”Expressen får tillgång till en stor publik inom sport, musik och kultur”, enligt ett pressmeddelande. 1,4 miljoner människor besökte arenorna i Globenområdet i fjol – 40 procent på sportevenemang och 35 procent på konserter.

 – Expressen är en stark mediepartner som ger oss och våra arrangörer möjlighet att genom aktivering förstärka evenemangsupplevelsen för våra besökare, säger Henrik Berndtson, chef för försäljning och affärsutveckling på Stockholm Globe Arenas, i en kommentar.

– Stockholm Globe Arenas bredd inom sport, musik och kultur passar vårt varumärke och målgrupper och vi ser stora möjligheter till aktivering i samband med deras evenemang, säger Mats Löthén, marknadsdirektör på Expressen.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

ExpressenGloben

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.