Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

F&B tar fram DJ-app för LIGHTS

Publicerad: 29 november 2013, 08:34

Den stora inomhusfestivalen LIGHTS sker på Tele2 Arena i helgen. F&B har hjälpt Comviq med att utveckla appen Light Burst, som tar över displayen på användarnas mobiltefoner och får dessa att blinka i takt med musiken.


Ämnen i artikeln:

F&BTele2 Arena

– När F&B Factory fick en så pass galet härlig idé som denna kunde  vi inte låta bli att göra verklighet av den trots kort om tid inför  LIGHTS, säger Lotta Onajin, marknadschef på Comviq i en kommentar.

Inomhusfestivalen LIGHTS sker på Tele2 Arena i helgen.
Comqviq  är huvudsponsor och presenterar en app som gör besökarna möjlighet att  påverka ljuset i publikhavet med ett enda knapptryck.
F&B ligger bakom appen.

Rent praktiskt tar appen över displayen på användarnas mobiler och skärmen blinkar när besökarna rör sig i takt till musiken.

Comqviq  sprider också en film med hur appen fungerar där en medarbetare från  F&B Factory står för presentationen i stället för att bolaget  skickar ut en klassisk reklamfilm.

– Vi älskade Jens video och tänkte  att då gör nog alla som ska till LIGHTS det med. Därför är det just  pitchvideon vi väljer att sprida i digitala kanaler, i stället för att  göra någon polerad reklamfilm, säger Lotta Onajin i en kommentar.

Comqviq räknar med att 15 000 personer besöker Lights.

Stureplansgruppen Live är arrangör och ligger även bakom den elektroniska musikfestivalen Summerburst.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

F&BTele2 Arena

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.