Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Fab 5 ger Boxer-Robert tummen upp

Publicerad: 21 april 2009, 12:53

Abby Norm lånar från den amerikanska tv-serien Fab 5 inför den kommande Boxer-kampanjen. Fem killar som diskuterar hur snygg en fjärkontroll är ska få fler att välja Robert.


Ämnen i artikeln:

Abby PriestBoxer

Boxer vill visa att det är enkelt att få bra tv med dem. Så har marknadsföringen sett ut under en längre tid och inspiration till kampanjerna har hämtats från tv-världen. Så ser även den nya kampanjen från Boxer ut.

I den kommande reklamfilmen, precis som tidigare signerad reklambyrån Abby Norm och produktionsbolaget Flodell Film, ligger fokus på att visa att med Boxer behövs ingen extern box vilket gör Boxer till både enkelt och snyggt i hemmet.

Resultatet blev en reklamfilm med fem killar, inspirerat av den amerikanska tv-serien Fab 5, som diskuterar hur bra Boxers lösning fungerar med inredningen i ett hem.

Budskapet är ”snyggare TV”.

– TV har det senaste åren handlat mycket om kanaler och programinnehåll. Nu kan vi påvisa fler alternativa tv-lösningar och just inbyggda digitalboxar passar bra nu när de flesta vill inreda på ett snyggt sätt, säger Karin Friis, Marknadschef på Boxer.

– Jag vet inte vilken film i ordningen det här är, vi har gjort så många för dem. Den här gången är det mer hårdvara än tidigare och det har gjort att vi nu flyttar fokus till inredning. Fab 5 var en bra inspirationskälla, säger Anders Knutsson, kundansvarig på Abby Norm.

Varför?
– Vi gillar dom.

Vad är målet med filmen?
– Att folks ska få upp ögonen för den här produkten.

Filmen spelades in för ett par månader sedan. Abby Norm spelade då in flera filmer, men bara en är för just den här kampanjen. Filmen börjar visas i dagarna.

Boxer

Arbetsgrupp Abby Norm:
Kundansvarig: Anders Knutsson
Produktionsledare: Elin Tjernström
AD: Emil Frid
Copy: Thomas Jansson
Web-AD: Oskar Hellqvist
Grafisk formgivare: Bjarne Högman
Byråproducent: Two Fat Boys

Ansvariga på Boxer:
Marknadschef Karin Friis
Kommunikationsansvarig Johanna Linde

Filmbolag: Flodell Film
Regi: Fredrick Falck
Producent: Tobias Reiner
Animatörer: Milford

Mediebyrå, Maxus: Lina Linden

Byråproducent: Made by Copeland/Two Fat Boys

Linda Fagerlind

Ämnen i artikeln:

Abby PriestBoxer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.