Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

”Fabian har betytt oerhört mycket för Sibas varumärke”

Publicerad: 16 juni 2014, 09:50

Fabian Bengtsson i Sibas reklam

Foto: Kampanjbild

I dag blev det klart att Fabian Bengtsson kommer att avgå som Sibas vd. Hemlektronikkedjans reklambyrå ser positivt på förändringen och hoppas att Fabian Bengtsson kommer att kunna fokusera mer på att utveckla Sibas varumärke.


Ämnen i artikeln:

Valentin & ByhrSibaFabian Bengtsson

I september avgår Fabian Bengtsson avgår som vd för Siba efter 13 år och efterträds av bolagets vice vd Susanne Ehnbåge, rapporterar di.se i dag.  På reklambyrån Valentin & Byhr ser man med tillförsikt på förändringen hos storkunden.

– VD-bytet påverkar oss bara positivt. Nu får vi mer tid med Fabian så att vi tillsammans kan utveckla SIBA:s kommunikation, säger Magnus Tengby creative director på Valentin & Byhr till Resumé.  

Kommer ni fortsätta att använda honom som frontfigur i Sibas filmer eller kommer Susanne Ehnbåge ta mer plats?
– Vi kommer självklart att fortsätta jobba med Fabian som frontfigur men vi är alltid lyhörda och snabbfotade, så vem vet, det kanske kommer lite nya grepp fram över. Susanne skulle göra sig jättebra i rutan. Jag tycker hon är lite lik Claire Danes i Homeland. Och det är ju inte så illa.

– Fabian har betytt oerhört mycket för SIBA:s varumärkes kännedom. Fabians starka personlighet och folks gillande ute i landet gör att vi kan göra smart och kostnadseffektiv kommunikation. Och att han är helt fantastisk att jobba med gör ju inte saken sämre för oss som byrå.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.