Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Facebook-byråns hån mot F-kassan och Prime

Publicerad: 8 april 2014, 10:33

Hånet mot F-kassan och Prime, som Ingager lagt ut på sin Facebook-sida.

Här hånas Försäkringskassan och Prime av är ”Facebook-byrån" Ingager, efter Expressens avslöjanden.


Ämnen i artikeln:

IngagerPrime

Expressen har hårdgranskat Försäkringskassan där kommunikationsdirektören Jonas Lindgren tvingades avgå på grund av jäv och oegentligheter. Expressen rapporterade även att Försäkringskassan på 1,5 år har köpt tjänster av Prime för 38,6 skattemiljoner. Bland annat fick Prime 18 750 kronor för en statusuppdatering.

Byrån Ingager, som hjälper företag att nå sina målsättningar på Facebook, tar nu tillfället i akt att ge Försäkringskassan och Prime en känga.

På sitt Facebook-konto har Ingager lagt ut ett budskap till Försäkringkassan: ”Ta nu nästa steg och anlita en riktig Facebook-byrå som tar betalt för resultat. Då slipper ni betala er gamla pr-byrå 18 750 kronor för en statusuppdatering”.

Jimmy Jakobsson, vd för Ingager, förklarar att hans byrå fokuserar på resultatet – den enda vettiga affärsmodellen, enligt honom.

– Vi tar betalt för vad som genereras till kunderna i form av försäljning och faktiska värden. Det är en modernare lösning än att ta betalt per uppdatering, säger Jimmy Jakobsson.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

IngagerPrime

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.