Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Falcon sätter bryggarna i huvudrollen i den nya reklamfilmen

Publicerad: 5 mars 2018, 13:25

Idag lanserar Falcon en ny reklamfilm på temat "Tillsammans". Här lyfter varumärket fram människorna bakom ölet när Falcon slår ett slag för sitt och att det har bryggts på rent källvatten i Falkenberg sedan 1896.


Ämnen i artikeln:

FalconCarlsbergReklam

Den nya reklamfilmen visar tittaren ölets resa från råvara till glaset, och alla de människor som tillsammans varje dag arbetar för att brygga en Falcon. Bryggeripersonal som i en snabb odyssé presenteras är allt från operatör och controller, till labbtekniker och bryggmästare.

– Idag är Falcon det fjärde största ölvarumärket på Systembolaget, och ambitionen är att växa ytterligare. Med den nya reklamfilmen vill vi lyfta fram vårt lokala arv och kollegorna bakom ölet. Stoltheten över det lokala bryggeriet lever kvar och passionen som människorna i Falkenberg lägger ner för att brygga Falcon varje dag går inte att ta miste på. Det vill vi förmedla till en större publik, säger Karin Atterfors, marknadschef för öl på Carlsberg Sverige i en kommentar.

Falcon är ett av Sveriges mest sålda öl och bryggeriet grundades i Falkenberg för över 120 år sedan. Redan några år efter att bryggeriet i Falkenberg startade 1896 tog man fram de första etiketterna för att marknadsföra ölet och dess kvalitet. Designen har så klart utvecklats och förädlats genom åren, men alltid med varsamhet för att inte förlora kopplingen till Falcons ursprung och långa historia.

Filmerna kommer bland annat att visas på Discovery, Kanal 5, Kanal 9 och TV4 med start i kväll den 5 mars.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

FalconCarlsbergReklam

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.