Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Falk och Svensson går in i Society 46

Publicerad: 2 oktober 2012, 07:51

I går avslöjade Resumé att Nakeds grundare Johan Falk och Fredrik Svensson har lämnat den egna byrån. Nu kan Resumé avslöja att de går in som storägare i digitala produktionsbyrån Society 46.


Ämnen i artikeln:

Fredrik SvenssonJohan FalkSociety 46Naked

Den digitala produktionsbyrån Society 46 startades i Nakeds lokaler för tre år sedan och  byråverksamheten i affären består av att utveckla kommunikationlösningar  som grundas i teknologi på framkanten. Inom bolaget skapas även många  tekniska och digitala lösningar som i sig kan bära sig som egna  affärsidéer.

Johan Falks och Fredrik Svenssons arbete kommer att bestå av att  utveckla bolaget på koncernnivå med ett fokus på byråverksamheten och  nya teknikbolag.

– Vi är djupt imponerade av det Society 46 lyckats åstadkomma  internationellt på den korta tid de funnits. Vi har träffat många av de  bolag som ligger i täten av digital och teknisk utveckling i världen och  inget har imponerat på oss på det sätt som Society gör. Vår syn  bekräftas också av den buzz kring bolaget som vi upplevt genom våra  personliga nätverk utanför Sverige, säger Fredrik Svensson.

– Vi har med Naked haft en fantastiskt rolig resa där vi har utvecklat  en internationell verksamhet i Sverige. Nu är vi väldigt peppade på att  göra det motsatta, att etablera ett svenskt bolag internationellt. Vi  tror att potentialen är riktigt stor, fyller Johan Falk i.

Duon går till Society 46 för att ta ett managementansvar på övergripande  nivå och med ett fokus på att utveckla affären och att  professionalisera arbetet och leveransen.

– Jag hade förmånen av att få se hur Johan och Fredrik jobbar under den  period jag satt på Naked och arbetade med att starta Society. Jag  förstod direkt hur otroligt duktiga de är, med människor, med kunder och  på att bygga bolag. Att få in två så kompetenta människor i vår sfär  känns helt fantastiskt, säger Karl Rosander, grundare av Society 46.

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.