Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Falk och Svensson lämnar Naked

Publicerad: 1 oktober 2012, 12:16

Johan Falk och Fredrik Svensson ligger bakom Naked i Sverige.

Foto: Björn Elgstrand.

Resumé kan avslöja att Nakeds grundare i Sverige, Johan Falk och Fredrik Svensson, lämnar den egna byrån. De kommer att fortsätta jobba ihop, men med vad vill de inte säga ännu.


Ämnen i artikeln:

Fredrik SvenssonJohan FalkNaked

Nakeds svenska grundare Johan Falk och Fredrik Svensson lämnar byrån som de startade hösten 2008, kan Resumé avslöja. Beslutet att lämna byrån är deras eget och togs efter att de sålt sitt ägande i den svenska verksamheten till Naked- nätverket.

Duon kommer att fortsätta att arbeta tillsammans i ett annat sammanhang.

– Vi lämnar för att satsa i en ny spännande verksamhet, i en annan bransch än den Naked befinner sig i, säger Falk och Svensson i ett gemensamt uttalande.

De stannar på Naked tills december och lämnar över ansvaret och driften av byrån till Fredrik Preisler och Christoffer Dymling fram tills dess att en ny vd har rekryterats.

– Vi kommer fortsätta att förvalta Nakeds position som alternativet på den
svenska reklambyråmarknaden och i det ingår att hitta personer som är lika passionerade som vi i att bygga framtidens byrå, säger Christoffer Dymling.

Naked Stockholm grundades 2008 och omsatte i sitt senaste bokslut 53 miljoner kronor med ett resultat efter finansnetto om 8,7 miljoner kronor. Naked  i Sverige ägs till 100 procent av Naked Communications AS i   Norge.  Naked ingår i sin tur i den australiensiska gruppen Photon.

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.