Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Fältman & Malmén FCB startar pr-del

Publicerad: 24 juni 2014, 14:22

Gunilla Lundqvist

Foto: Pressbild: Fältman & Malmén

Fältman & Malmén FCB börjar att erbjuda pr till sina kunder genom samarbetet med HP:s före detta informations- och presschef Gunilla Lundqvist.


Ämnen i artikeln:

Fältman & Malmén

Samarbetet med Gunilla Lundqvist SaveTheFrog AB är ett led i byråns strategi att bredda kompetensen och kommunikationserbjudandet. Magnus Fältman, creative director på Fältman & Malmén FCB är glad över tillskottet:

– Vi valde att samarbeta med Gunilla Lundqvist för hon har lång erfarenhet och bred kompetens inom marknadskommunikation och PR genom sina erfarenheter som Informations- och presschef, nu senast från HP. Gunilla har arbetat med marknadskommunikation under drygt 20 år mot konsumenter, företag och organisationer. Med vår nya lösning kan vi förenkla för kunderna genom att addera fler relevanta kommunikations-vägar vid varje projekt, säger han i ett pressmeddelande.

Med förändringen vill byrån möta kunna kundernas behov på en marknad i förändring där kompetens inom fler områden efterfrågas.  

–Varje år ser vi ny teknik och nya sociala plattformar som skapar nya beteenden och  möjligheter att kommunicera. PR bör inte ses som en isolerad aktivitet utan verka tillsammans med all kommunikation och reklam för att uppnå optimal effekt och samtidigt skapa  trovärdighet för varumärket, säger Gunilla Lundqvist i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Fältman & Malmén

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.