Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Family Business går ihop med finsk byrå

Publicerad: 5 mars 2015, 09:41

Mårten Knutsson, John Lagerqvist och Marko Edfelt.

Foto: Yasmine Winberg.

Retailbyrån Family Business fusioneras med den finska reklambyrån Satumaa och blir därmed det nya bolaget Satumaa Family Business. – När man ändrar om i sitt livsverk är det ganska skönt att man gör det tillsammans med någon man redan känner och har provat att jobba ihop med, säger Mårten Knutson, grundare av Family Business.


Ämnen i artikeln:

Mårten KnutssonJohn LagerqvistFamily Business

Redan i oktober i fjol skrev Resumé att ägarna Mårten Knutson och John Lagerqvist funderade på att sälja Family Business till något nätverk. Då uppgav Mårten Knutson att de hade pratat med tre olika intressenter, men att en affär inte var nära förestående.

Nu visar det sig att funderingarna har burit frukt – verksamheten köps upp av, och slås ihop med, Satumaa.  Mårten Knutson, som ägde 60 procent i Family Business, och John Lagerqvist, som satt på 40 procent av aktierna, blir nu delägare i den nya byrån.

– Nu kan vi täcka hela marknads­föringsområdet. Med vårt digitala fokus och Family Business retailsida är det här en perfekt match, säger Marko Edfelt, tidigare vd för Satumaa och nu vd och delägare i den nya byrån.

Läs mer om den stora reklambyråaffären i veckans utgåva av Resumé. Ingen prenumeration? Lugn, det fixar du här.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.