Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Fåret Frank besöker Tele2:s företagskunder

Publicerad: 26 mars 2013, 14:05

Fåret Frank och Karl Skoog

Foto: Bobo Olsson/Agent Molly & Co

Frank passar på att besöka Tele2s svenska företagskunder igen. Besöken är fortsättning av Tele2 Business "Makes Work Work"-kampanj signerad Forsman & Bodenfors och ska rullas ut i print och på webb under våren.


Ämnen i artikeln:

Tele2Forsman & Bodenfors

Nyligen blev Tele2 Business kampanjen "Makes Work Work" nominerade till ett Guldägg i kategorin mobilt. Nu fortsätter kampanjen i samma spår.

Frank är återigen i fokus och tar plats mitt i verksamheten hos svenska företag. Tidigare har Frank bland annat hälsat på Stena Line och Svenska mässan. I mars har Frank besökt rivningsföretagets ML demo, Employer Branding-företaget Universum och förskoleföretaget Helianthus där han presenterat en ny lösning i Tele2 Business portfölj.

– Både jag och Frank är väldigt måna om att vi levererar lösningar som faktiskt gör skillnad i kundernas verksamhet så det är kul att vara på plats "där det faktiskt händer". Vi är också extremt glada över vår nominering för just den här kampanjen där våra kunder spelar huvudrollen. Under våren kommer alla nyfikna kunna se hur dessa nya möten gick till när vår kampanj fortsätter, säger Karl Skoog, Marknadschef Tele2 Business i ett pressmeddelande.

Frank gjorde även ett besök på Tele2 Arena där han och Karl Skoog tittade på hur Stockholms nästa sport- och underhållningscentrum tar form.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Tele2Forsman & Bodenfors

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.