Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag19.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Reklam

Farfar plockar två från Saatchi

Publicerad: 7 februari 2008, 15:39

Två kreatörer lämnar Saatchi & Saatchi vid månadsskiftet för att börja på Farfar. – Det känns som de är i ett spännande läge just nu och det är en av få byråer i Sverige där man får jobba med tunga internationella kunder, säger ad Gustav Egerstedt.


Gustav Egerstedt och Nima Stillerud. Foto: Andreas Alfredsson

Även Nima Stillerud är ad och de två har jobbat på flera projekt ihop – bland annat med Jokk och Falcon – under deras tre år på Saatchi & Saatchi. Innan dess jobbade Gustav Egerstedt i sju år på King.

– Vi ska avsluta några projekt och sedan går vi till Farfar, det blir kring månadsskiftet februari/mars, säger Gustav Egerstedt till Resume.se.

Ska du börja jobba digitalt på Farfar?
– Jag har ju bara gjort en hemsida och ett digitalt vykort i min karriär, och nu avslutar vi just ett spännande webbprojekt för Scan. Tanken är väl att vi ska jobba med allt och på alla olika projekt.

Varför går ni till Farfar?
– Det känns som de är i ett spännande läge just nu och det är en av få byråer i Sverige där man får jobba med tunga internationella kunder.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.