Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Farfargrundare till mobilbyrå

Publicerad: 22 februari 2012, 09:20

Jonas Andersson. Foto: More Stockholm

Han slutade strax innan Farfar lades ned och gick då till TBWA. Nu går Jonas Andersson till mobilbyrån More Stockholm.


– Jag har varit väldigt nyfiken på att jobba på en helt digital mobilbyrå, och mitt hjärta ligger också i det segmentet, det händer mycket inom den mobila kommunikationen vilket gör det extra spännande, säger Jonas Andersson, till Resume.se.
– Jag har trivts väldigt bra på TBWA, men när jag gick erbjudandet var det för bra för att säga nej till. Jag har alltid haft ett gott öga till More och vi samarbetade också ihop under min tid på Farfar.

More Stockholm har funnits i Sverige i fyra år, som nätverk i över tio och finns över hela Norden.
– Vad vi menar med mobilbyrå är att vi är duktiga på alla digitala kanaler och kan hjälpa våra kunder att navigera i de digitala medierna. Vi bidrar med strategisk hjälp till våra kunder kring hur de kan förhålla sig till mobilen som marknadsföringskanal, förklarar Martin Edwall, managing director på More Stockholm byrån.

Och nu stärker man alltså upp byrån med ett välmeriterat namn. Jonas Andersson får titeln business director.
– Jonas är en riktigt kul rekrytering för oss, och han är också en av de i Sverige som har ett riktigt brett och gediget digitalt kunnande på strategisk nivå, säger Martin Edwall. Han fortsätter.

– Jonas bidrar med hela det digitala strategiska kunnandet och kommer jobba med vår största kund Telia men även titta på hela byråerbjudandet.

Jonas Andersson började på More Stockholm i måndags.

More har kunder som Teliasonera, Volvo, Coop, Samsung och Vodafone.

Tero Marjamäki

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.