Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag19.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Reklam

Färre nominerade i Guldägget

Publicerad: 29 februari 2008, 09:48

1 334 bidrag lämnades in till Guldägget. 119 är kvar – antalet nominerade bidrag är färre än normalt. – Juryn har varit stram, säger Digge Zetterberg , projektledare för Guldägget.


Efter jurygallringen återstår nu 119 bidrag som har chansen att vinna Guldägg. Vilka det är avslöjas den 12 mars på nomineringsvernissagen.

1 334 bidrag lämnades in till årets upplaga av Guldägget. Det är inte lika många som året innan. En pr-kategori har tillkommit, men samtidigt har kategorierna ”Ideella organisationer” och ”Business to business” har tagits bort.

– Att antalet inskickade bidrag är färre är inte så konstigt med tanke på att två kategorier togs bort. säger Digge Zetterberg.

Antal nominerade bidrag i år är 119. Det är också något färre än tidigare.

– Det brukar vara strax under tio procent av det som skickats in som nomineras. Det är lite färre nominerade bidrag i år. Det har varit en stram jury, säger  Digge Zetterberg.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.