Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Felix Herngren leder 100-wattaren – igen

Publicerad: 11 september 2013, 09:05

Felix Herngren på 100-wattaren 2011.

Felix Herngren har tidigare nobbat erbjudanden om att leda Guldägget. Nu blir han i stället åter konfrencier för 100-wattaren.


Ämnen i artikeln:

Felix Herngren100-wattaren

Felix Herngren får förnyat förtroende som programledare för 100-wattaren. Senast han ledde reklamtävlingen som mäter effektivitet var 2011. I fjol leddes galan av Alex Schulman och Sigge Eklund.

– Det jag gillar med 100-wattaren är att den tar stor hänsyn till  vilken effekt reklamen har, något som ju är enormt viktigt i  sammanhanget. Vill man bara göra kreativ reklam ska man göra sketcher  eller kortfilm istället, säger Felix Herngren i ett pressmeddelande.

Tävlingen arrangeras av Sveriges Annonsörer och Sveriges Kommunikationsbyråer (KOMM).

– Felix Herngren gjorde ett extremt bra jobb när han ledde  100-wattaren 2011, så jag är trygg i att han kommer att leverera även i  år. Han har varit verksam i reklambranschen i över 20 år och förstår  den, vilket är en förutsättning för den här typen av uppdrag. Det känns  både kul och spännande att han tackat ja till att leda årets upplaga av  100-wattaren, säger Jannice Borekull, chef för utbildningar och event på Sveriges Annonsörer.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Felix Herngren100-wattaren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.