Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Felix Herngrens nya reklamjobb

Publicerad: 14 april 2010, 09:30

Felix Herngren fortsätter att hålla högt jobbtempo. Efter succén med Solsidan i TV4 – nu kommer hans nya reklamfilm för Ramlösa.


Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstFelix Herngren

Felix Herngren. Foto: Resumé.

Felix Herngren har många järn i elden – på senare tid har han regisserat reklamfilmer för Lotto, Risifrutti, SVT Play, Triss, samt medverkat i och regisserat tv-serien Solsidan.

Nu släpps hans nya reklamfilmer, för Ramlösa.

– Det är positivt och kul att Felix regisserat filmerna. Han är väldigt duktig, och det känns extra roligt nu när han är aktuell med tittarsuccén Solsidan – det är bra tajming, säger Henric Byström, pr-ansvarig för Carlsberg Sverige, som äger varumärket Ramlösa.

Herngren plockades in som regissör av Carlsbergs reklambyrå Åkestam Holst, som för första gången jobbar med Ramlösa. Även Fredrik Falck har varit med och regisserat filmerna.

Det nya reklamkonceptet lyder: ”Ärligt är härligt!”. Det ska kommunicera att ”Ramlösa är en naturlig produkt och ett varumärke som står för det okonstlade och äkta”.

Filmerna – en huvudrulle på 45 sekunder och några kortare varianter – är inspelade i Sydafrika.

Reklambyrå: Åkestam Holst, Produktionsbolag film: FLX (Felix Herngrens bolag), Webb: Trigger Mediebyrå: OMD PR-byrå: Prime.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.