Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Fem in, en ut på Le Bureau

Publicerad: 18 september 2014, 14:50

Le Bureau har vind i seglen och har anställt fem medarbetare. Tillskotten innebär bland annat att byrån stärker sin kompetens inom retail och digitalt.


Ämnen i artikeln:

Le BureauGustaf Sehlstedt

Byråns nya medarbetare är Helena Trulsson, produktionsledare, Martin Johansen, copywriter, John Wernvik, projektledare, Kalle Garmark, originalare och Frida Everling, nyutexaminerad art director från Beckmans.

- Le Bureau har under den senaste tiden haft behov av att hitta ny personal och vi är väldigt glada över att de att de här begåvade människorna valt att börja hos oss. Extra kul att vi förstärker byråns erbjudande inom retail och digitala lösningar, säger Gustaf Sehlstedt, vd på Le Bureau.

Helena Trulsson kommer närmast från Rockson, där arbetade som agent.

Hon har dessförinnan varit produktionsledare på Acne Production.

Martin Johansen var tidigare cd på YouMe Agency och har innan det jobbat på McCann och Garbergs.

John Wernvik är utbildad projektledare från bland annat Berghs och Hyper Island. Han har också varit digital brand manager på Lantmännen och även ansvarat för deras retailstrategi.

Kalle Garmark har tidigare varit formgivare på It's Media, Fältman & Malmén och Grand Annonsbyrå.

Han har arbetat med kunder som HSB, Nivea, Landrover och Aftonbladet.

Frida Everling har läst till AD på Beckmans och har bland annat gjort praktik på just Le Bureau.

Hon har också varit formgivare på PCG Stockholm, där hon arbetade med kunder som Peak Performance, J. Lindeberg och Ahlsell.

- Den tråkiga nyheten är att vi förlorar copywritern Arvid Nittve som är fantastiskt duktig, vi önskar honom all lycka på sitt nya jobb. Arvid har arbetat med kunder som Hyundai och Alcro och påbörjar i slutet av månaden sin nya tjänst på MC Saatchi, säger Gustaf Sehlstedt i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Le BureauGustaf Sehlstedt

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.