Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Fick sparken från Telia – drar igång reklampodd

Publicerad: 14 mars 2013, 15:47

Dennis W Larsson

Foto: Resumé

För ett drygt år sedan fick Dennis W Larsson sparken som mediechef på Telia. I dag var det premiär för "Reklampodden med Dennis" på sajten Entreprenör24.


I december 2011 fick Dennis W Larsson sparken från Telia och tvingades lämna företaget under uppmärksammade former. Sedan dess har han drivit bolaget och bloggat flitigt på Entreprenör24.

I dag var det premiär för hans nya podcast "Reklampodden med Dennis" som gästades av Walter Naeslund. Här berättar Honestys vd bland annat om sin nya karriär som kaffemakare och varför TV4:s "Så mycket bättre" är en av de bästa skandinaviska kampanjerna någonsin för att relansera ett dött varumärke.

Framöver kommer podcasten, som sänds varje torsdag, att gästas av Komms vd Jessica Bjurström, Anders Ericsson, vd på Sveriges Annonsörer, Humblestorms vd Mernosh Saatchi och Hard Hats exekutiva producent Calle Schulman.

Det var i december 2011 som Dennis W Larsson fick sparken som mediechef på Telia. Efter en internutredning framgick det att han fått en utbetalning på 100 000 kronor från ett bolag kontrollerat av KGM, en av Telias uppdragsgivare.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.