Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Fieldwork-konsulter startar ny byrå

Publicerad: 29 november 2012, 09:29

A Loud Minority heter den byrå som har startats av sex konsulter från eventbyrån Fieldwork som gick i konkurs i höstas.


Ämnen i artikeln:

FieldworkA Loud Minority

Den nya kommunikationsbyrån arbetar med att utveckla kundernas affärer, både online och genom livekommunikation.

– Vi är sex medarbetare från Fieldwork som insåg att vi ville fortsätta  arbeta tillsammans. Vi har en gemensam syn på kommunikation och på hur  vi vill driva en byrå. Vi har samtliga titeln creative & project  manager, säger Richard Gustafsson, en av grundarna, i en kommentar.

Fokus för företaget har varit att skapa en "snabbfotad, kundnära och  kreativ" byrå. Därför har man en platt organisation så att kunderna  förstår att varje medarbetare på byrån tar fullt ansvar från brief till  färdig produkt.

A Loud Minority samarbetar med produktionsstudion State Interactive och  arkitektkontoret Stockholm Field Office, som man också delar lokaler  med.

A Loud Minority har dessutom redan ett nära samarbete med  upparbetade kontakter på den norska marknaden, och en av medarbetarna är  på halvtid cd för en Oslobaserade byrå .

Byrån har redan valts ut som en av nio europeiska byråer till att delta i  ett kreativt forum för att skapa och utveckla kommunikationskoncept för  Volkswagen Group på global basis

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

FieldworkA Loud Minority

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.