Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Filip Nilsson till BETC

Publicerad: 11 juni 2013, 09:24

Filip Nilsson

Foto: Andreas Elgstrand

Tidigare i våras annonserade Filip Nilsson flytten till Paris. Nu har Forsman & Bodenfors tidigare cd gjort klart med ett nytt jobb. På BETC kommer han att fokusera på digital kreativitet och innovation.


Ämnen i artikeln:

BETCFilip NilssonForsman & Bodenfors

Filip Nilsson har varit en central del av Forsman & Bodenfors historia som byråns kreativa ledare i drygt tjugo år. I en intervju med Resumé tidigare i våras berättade stjärnkreatören att han väljer att lämna byrån och Sverige för en flytt till Paris.

Den nya arbetsplatsen blir BETC där han kommer att få ansvar för digital kreativitet och innovation.

I en topposition på den Havas-ägda byrån som är en av Frankrikes största kommer Filip Nilsson att jobba nära den globala cd:n Remi Babinet och vd:n Stephane Xiberras med start i september.

– Jag har beundrat BETC:s arbete i flera år. När jag valde att flytta till Paris kändes det därför naturligt att ringa dem. Efter att ha träffat Stephane och Remi kände jag direkt att jag hade kommit hem. Jag tycker att vi delar samma syn på reklam och byråkultur och vi delar passionen för hantverket. Jag har bara jobbat på en byrå under hela mitt yrkesliv, därför blir det en utmaning att komma till en ny byrå i ett nytt land. Men det är det jag vill ha – ett nytt äventyr, ett plankt papper. BETC är för mig ett väldigt vackert papper, säger Filip Nilsson i ett pressmeddelande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.