Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Filip och Fredriks nya grepp – kändisintervjuer i en hiss

Publicerad: 30 november 2012, 10:32

I Filip Hammar och Fredrik Wikingssons nya program för Kanal 5 låter man intervjua kändispar som fastnat i en hiss. I serien "Hissen" får fyra kändisar lära känna varandra i ett trångt hissutrymme under tolv timmar.


Ämnen i artikeln:

MexikoFredrik WikingssonFilip HammarKanal 5

Programledarduon Filip Hammar och Fredrik Wikingsson lämnade nyligen STO-CPH för att starta det nya produktionsbolaget Mexiko tillsammans med Kanal 5:s tidigare programdirektör Lars Beckung.

Parhästarnas långtgående samarbete med Kanal 5 fortsätter. I den nya serien "Hissen" kommer Filip och Fredrik att intervjua kändispar i en hiss. I varje program kommer ett kändispar att lära känna programledarna i en intervju som spelas in under tolv timmar.

– Vi är ett slags radarpar och tycker att det finns något spännande med att träffa människor som betyder mycket för varandra, om det så är ett syskonpar, ett gift par eller två bästa vänner, säger Fredrik Wikingsson till Nöjesbladet.

Att låta personerna intervjuas på en begränsad yta i en hiss som har fastnat kommer att skapa förutsättningar för mer personliga möten tror Fredrik Wikingsson

"Hissen" är det första presenterade programmet för det nya produktionsbolaget Mexiko. Inspelningarna börjar tidigt under nästa år.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.