Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Filmen som visar hur långt en mamma kan gå för sitt barn

Publicerad: 5 augusti 2015, 12:05

Leo Burnett Thailand nya reklamfilm för Tesco Lotus bjuder på ett överraskande och rörande slut


Ämnen i artikeln:

Leo BurnettTesco

På senare tid har Thailand gjort sig kända reklamfilmer som värmer hjärtat. För ett år sedan blev Ogilvy & Mather Bangkoks film för försäkringsbolaget Thai Life som byggde på en sann berättelse en viral hit. Filmen visar hur ett gäng tonåringar nätmobbar en klasskamrat för hans dåliga musicerande tills de får veta att han samlar ihop pengar till sin mors cancerbehandling och sluter upp i hans kamp.

Stjärnan i Leo Burnett Group Thailands reklamfilm för Tesco Lotus inför mors dag (som i Thailand infaller den 9 augusti) är en taxichaufför. Vi får följa dennes dag med högljudda, matstinkande och spyende passagerare. Innan chauffören utsätts för ett rån.

Men det är först i slutet av filmen som de överraskade tittarna får veta vilken den verkliga uppoffringen den här föräldern gjort – att ge upp sitt kvinnliga utseende för att försörja sitt barn.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Leo BurnettTesco

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.