Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Final i Canal Plus upphandling

Publicerad: 15 september 2008, 14:00

Canal Plus genomför just nu en upphandling för ny reklambyrå. Slutstriden, som med största sannolikhet står mellan Saatchi & Saatchi och Storåkers McCann, avgörs i veckan.


Målet för Canal Plus är att hitta en nordisk byrå som kan ta fram ett långsiktigt kommunikationskoncept. Byrån ska vara säljorienterad, kreativ, och ha välfungerande samarbeten i samtliga nordiska länder där Canal Plus är representerat, det vill säga i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

I veckan faller avgörandet. Enligt vad Resume.se erfar står slutstriden mellan Saatchi & Saatchi och Storåkers McCann. Det innebär att DDB, som var en av de byråer som träffade Canal Plus, föll bort och att gamla byrån Brandreality är borta ur striden.

För Brandreality är det ett hårt slag då Canal Plus var en av byråns tre största kunder.

Henriette Zeuchner, nordisk marknadschef på Canal Plus, säger till Resume.se att pitchen med största sannolikhet blir klar innan slutet på denna vecka. I övrigt vill hon inte ge några kommentarer.

Linda Fagerlind

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.