Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Firar 20 år med flytt

Publicerad: 30 september 2013, 14:19

Jakob Lind i flyttstöket i Futurnitures nya lokaler.

20 års-jubilerande reklambyrån Futurniture, med 30 anställda, har lämnat kontoret i Hightechbuilding vid Hötorget och flyttat in i nya lokaler vid Gustaf Adolfs torg, nära Operan. – Vi har flera jättespännande kunder på ingång, säger vd:n Jakob Lind.


Ämnen i artikeln:

Futurniture

Hyreskontraktet i en av de dyra Hötorgsskraporna i Stockholm gick ut, och enligt Jakob Lind var det dags för en nytändning i nya lokaler.

Huset  som ägs av Midroc är byggt 1912-14 för Sveriges Privata Centralbank och  Futurniture flyttar in i bankdirektionens gamla våning med utsikt över  Gustaf Adolfs torg. Toalett har inretts i det gamla bankvalvet.

Frida  Eriksson, projektledare, och Fredrik Nilsson, cd, har tillsammans med  Note Design Studio tagit fram konceptet för inredningen som ska vara något annat än ett traditionellt kontorslandskap.  

– Vi kommer bland annat jobba med fri sittning och grupplabb vilket återspeglas i möbleringen, säger Frida Eriksson, i ett pressmeddelande.

Futurniture hade i fjol en omsättning på drygt 28 miljoner kronor. Rörelseresultatet efter finansnetto var 71 000 kronor. Byråns största kunder är Ikea, Regeringskansliet, Anticimex och Linköpings universitet.

Enligt Jakob Lind kan det bli tal om nyrekryteringar.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Futurniture

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.