Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Fjäder i hatten för Valentin & Byhr

Publicerad: 20 maj 2013, 12:32

Storfilmer som Hobbit, Prometheus, Looper och Life of Pi – och Valentin & Byhrs film ”Modobots” med animerade robotar.
The Foundrys – ett av världens största programvaruföretag inom film – har med ett klipp gjort av den svenska reklambyrån i sin senaste showreel.


Ämnen i artikeln:

Valentin & Byhr

Filmklippet ”Modobots” i The Foundry visualiserar animerade robotar och är  skapad av Peter Eriksson i 3D-programmet MODO. Peter Eriksson har under flera år  beta-testat för The Foundry innan de släpper sina mjukvaror.

The Foundry producerar årligen en showreel med filmklipp gjorda med deras mjukvaror. Showreelen visas bland annat upp på NBA show – världens största mässa för film och TV.

För Valentin & Byhr – med sju anställda som är specialiserade inom film, musik, motion graphics samt 3D – är det en fjäder i hatten att  få vara med i ett sådant sammanhang.

– Att producera film inhouse är idag en självklar del av kommunikationshuset och blir en viktigare del i företagets marknadsföring, säger Peter Eriksson, Visual Art Director och 3D Specialist på Valentin&Byhr, i ett pressmeddelande.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Valentin & Byhr

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.