Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Flygbussarnas hint till Löfven

Publicerad: 17 april 2015, 07:45

När Expressen i går avslöjade att regeringsplanen vid sex tillfällen det senaste halvåret flugit mellan Arlanda flygplats och Bromma flygplats för att hämta upp ministrar, såg Flygbussarna och Acne Advertising sin chans att göra en kampanj av skandalen.


Ämnen i artikeln:

Dagens NyheterFlygbussarnaAcneStefan LöfvenGustav FridolinMagdalena Andersson

Bland dem som flugit den drygt fyra mil långa sträckan finns statsminister Stefan Löfven, utbildningsminister Gustav Fridolin och finansminister Magdalena Andersson.  Men sedan sista mars i år har Flygbussarna en busslinje mellan de två flygplatserna. I en snabbt framtagen kampanj, som i ett pressmeddelande beskrivs som snällt sarkastisk, uppmanas ministrarna därför att ta bussen nästa gång.

"Men Stefan. Du verkar ha missat vår nya linje mellan Bromma Airport och Arlanda. Boka din biljett i vår app eller på flygbussarna.se nästa gång" står det i annonsen som syns i fredagens Dagens Nyheter.

På sociala medier hyllas kampanjen och många har twittrat ut bilder på annonsen. En av dem är Ola Spännar, kommunikationschef på Centerpartiet, han skriver: "Piggt och modigt av @flygbussarna att annonsera så här på sid 3 i DN idag".

Linnéa Kihlström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.