Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Flyt för Felix FLX

Publicerad: 11 november 2008, 12:25

Det går bra för reklamfilmsbolaget FLX, som grundades av Felix Herngren. Emil Möller har fått prestigeuppdraget att regissera Levi’s senaste reklamfilm. Nu kontrakteras dessutom två nya regissörer: Carl Nilsson och David Dawoodi.


David Dawoodi och Carl Nilsson är FLX nya regissörer

Det var i början av 2007 som Felix Herngren startade produktionsbolaget FLX tillsammans med producenten Ylva Axéll. Ganska snart efter starten kontrakterades ytterligare en regissör – Emil Möller. Han har i höst bland annat regisserat Levi’s nya reklamfilm nu i höst. Han kommer också att pryda tidningen Shots kommande nummer.

Nu växlar FLX upp takten ytterligare genom att kontraktera ytterligare två regissörer. Carl Nilsson har tidigare anlitats flitigt som fotograf. Hittills har han bara regisserat en reklamfilm för Museum of Modern Art.

David Dawoodi är en ung regissör med rötter i Iran. Han har varit nominerad i i Young Directors Award och har regisserat både reklamfilmer och musikvideos. Hans första uppdrag för FLX blir att regissera en fransk reklamfilm som spelas in i Paris.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.