Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Folket Sthlm drar igång digital byrå

Publicerad: 27 maj 2014, 11:21

Fredrik Svensson, Robert Grave, Kalle Thyselius och Johan Falk.

Fredrik Svensson och Johan Falk har dragit igång systerbyrån Nao Studios ihop med Kalle Thyselius och Robert Grave. Byrån är en digital byrå.


Ämnen i artikeln:

Fredrik SvenssonJohan FalkFolket Sthlm

- Folket Sthlm har haft ett fantastiskt första år och vi är väldigt  glada över att redan ha muskler att satsa på en systerbyrå. Nao Studios  vänder sig till kunder, i Sverige och globalt, som letar efter helt nya,  tekniskt innovativa lösningar på sina kommunikationsproblem, säger  Johan Falk i en kommentar.

Nao Studios-erbjudandet omfattar alltifrån  konceptidéer och strategier till produktion – utgångspunkten för allt  arbete är den digitala verklighet som vi befinner oss i.

- Det känns  fantastiskt att kunna göra den här satsningen och vi har verkligen  lyckats sätta ihop ett otroligt kompetent gäng. Vi har jobbat med Kalle  och Robert tidigare och vi vet att vår kombination av kompetenser kan  skapa väldigt starka lösningar för våra kunder, säger Fredrik Svensson i  en kommentar.

Nao Studios har jobbat i det tysta sedan i vintras och  genomfört uppdrag för alltifrån Unibet och Academic Work till Röda  Korset, Miller och Spies.

- Vi är jätteglada att vi redan innan vi  blivit publika har fått möjligheten att jobba med så spännande  varumärken. Gemensamt för våra kunder är att de vill göra lösningar som  är nytänkande och verkligen fångar målgruppens intresse, säger Kalle  Thyselius, technical director i en kommentar.

Han har jobbat med  visuell webbutveckling, interaktiva installationer och som kreatör sedan  2002 och har haft sin bas i Stockholm, London och New York.

Kalle  Thyselius har vunnit över 80 internationella priser i bland annat  Cannes, Epica och Guldägget och har jobbat med kunder som Nike, IKEA,  H&M och Sony.

Robert Grave har verkat inom rad områden under det senaste decenniet – alltifrån film, tv och postproduktion till event.

Han har jobbat på byråer som Society 46 och Acne med kunder som exempelvis Absolut, NBA och Sony.

Folket  Sthlm grundades av Naked-grundarna Fredrik Svensson och Johan Falk samt  Marcus Evertsson och Elin Lager från Perfect Fools under januari förrra  året.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.