Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Folket vinner Academic Work

Publicerad: 8 november 2013, 10:15

Folkets grundare/partners, från vänster i(Från vänster): Fredrik Svensson, Elin Lager, Marcus Evertsson och Johan Falk.

Foto: Pressbild.

Academic Work har valt att samla hela sitt reklam- och kommunikationsuppdrag hos Folket Sthlm, vilket omfattar Norden och Tyskland. Nakeds Fredrik Svensson och Johan Falk grundade Naked – byrån arbetade med just Academic Work.


Ämnen i artikeln:

Academic workFredrik SvenssonJohan FalkFolket Sthlm

Folkets uppdrag rör daglig produktion, strategi och kreativa kampanjer för Academic Works marknader i Norden och Tyskland.

–  Folket Sthlm har presenterat en bra lösning som jag ser kommer att ge  oss både kvalitets-, tids- och kostnadsfördelar, säger Anna Ersholt, marknadsdirektör för Academic Work i en kommentar.

Johan Falk  blir kundansvarig och flera nyckelroller i teamet har redan rekryterats,  men dessa personer kan inte offentliggöras ännu.

Folket Sthlm ska även rekrytera en projektledare och en grafisk formgivare under den kommande månaden.

–  Det är spännande att ett av Sveriges ledande företag inom HR-sektorn  attraheras av vår modell som i huvudsak bygger på att ställa ett till  100% dedikerat och mycket noggrant utvalt team till förfogande…Vi tar  det som ett tecken på att vi är rätt ute, säger Johan Falk, vd för  Folket Sthlm i en kommentar.

Academic Work arbetar med personaluthyrning och rekrytering, har verksamhet i fem länder och förmedlar över 16 000 jobb per år.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.