Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Forsbergs-elev vinner Cap&Design-tävling

Publicerad: 7 juli 2014, 07:31

Cap&Design drog igång tävlingen #omSlaget med TT Nyhetsbyrån med start den 1 mars. Nu står det klart att den utexaminerade Forsbergs-studenten Josefine Nytomt vinner tävlingen och får pryda det senaste numret av Cap & Design med sin bild av Osama med ett regnbågsskägg.


Ämnen i artikeln:

Forsbergs

- Jag satt hemma och bläddrade lite bland TT:s bilder. Jag tycker att det är en stark bild med ett barn som har tagit på sig en Osama-mask, säger Josefine Nytomt.

Josefine Nytomt.

Hon har precis avslutat en tvåårig utbildning inom grafisk design & reklam på Forsbergs.

Tävlingens upplägg gick ut på att man skulle ladda ned en dummy av omslaget som endast innehöll Cap & Designs logotype samt viss standardtext.

Man fick sedan välja och vraka och bland TT-bilder.

Det blir tungt att ha i din portfolio nu när du söker jobb?
- Ja, det är extra bra för mig som är nyutexaminerad. Om jag är ute hos en reklambyrå kan jag ju säga bredvid dig där har du mig, haha, säger Josefine Nytomt.

Hon kommer från Åmål och har inte klart med något nytt jobb i Stockholm, utan räknar med att flytta till Karlstad i augusti - hon frilansar för närvarande.

Tävlingen omSLAGET har pågått mellan den 1 mars och den 27 maj. Det vinnande bidraget pryder omslaget för nummer tre av Cap & Design.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Forsbergs

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.