Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Forsbergselever vinnare i Guldtaggen

Publicerad: 29 april 2013, 10:22

David Rinman, Isaac Bonnier, Jacob Björdal och Jim Nilsson

Bland årets vinnare i Guldtaggen fanns fyra Forsbergselever, Jacob Björdal, Isaac Bonnier, David Rinman och Jim Nilsson, som fick pris för bästa nordiska studentarbete


Med bidraget "Google Music Translate" vann Jacob Björdal, Isaac Bonnier, David Rinman och Jim Nilsson guld i kategorin, med motiveringen:

"Årets vinnare har på ett kul och innovativt sätt, och med hjälp av ny och spännande teknik, lyckats skapa något vi inte visste att vi ville ha. Detta måste tas från studentprojekt till verklighet – för vi vill prova, le, bidra, lära och sprida."

Med bidraget "Spotify Song Tag" tog Jacob Björdal, Jim Nilsson och David Rinman även hem silver i samma kategori.

– Det kändes fantastiskt roligt vinna både guld och silver – speciellt eftersom vi snart går ut skolan. Det var ett skönt avbrott att få åka till Oslo och Gulltaggen i dessa stressiga examenstider, säger Jim Nilsson.

Guldtaggen är en tävling för digital marknadsföring i Norden. Årets prisceremoni hölls under The Nordic Premier Digital Marketing Conference i Oslo, Norge.

Linda Myrin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.