Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Forsman & Bodenfors första kampanj för Malibu

Publicerad: 11 juni 2014, 11:44

Foto: Skärmdump från reklamfilmen.

Forsman & Bodenfors, som på den svenska marknaden har vunnit priser för sin alkoholpreventiva reklam för IQ, rullar nu i gång sin första globala kampanj för spritmärket Malibu.


Ämnen i artikeln:

Forsman & Bodenfors

Sedan starten 2005 verkar Forsman & Bodenfors framgångsrikt för sundare alkoholkonsumtion på den svenska marknaden tillsammans med IQ. De har tillsammans vunnit flera stora reklampriser för sin hyllade reklam.

Men samtidigt har man inlett ett samarbete med Pernod Ricards spritvarumärke Malibu där man ska marknadsföra dem globalt. Forsman & Bodenfors Hans Andersson ansvarar för kontakten med Malibu och försvarade då samarbetet:

– Som byrå är vi inte av princip emot alkohol och vi har ingen policy att aldrig arbeta med alkoholreklam. Däremot gör vi ingenting på den svenska marknaden. Det är också reglerat i avtalet med IQ och Systembolaget.

Nu kommer Forsman & Bodenfors första reklamkampanj för Malibu, som rullades i gång på den amerikanska marknaden alldeles nyligen.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Forsman & Bodenfors

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.