Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Forsman & Bodenfors gör Guldäggskampanjen 2013

Publicerad: 6 november 2012, 13:58

Från vänster: Anna Qvennerstedt, Nicole van Rooij Ekström, Maja Siösteen, Annika Frankel, Jeremy Phang, Lina Thomsgård, Johanna Hofman Bang och Linda Nilsson, sponsoransvarig Guldägget.  *Helena Wård, digital producent F&B saknas på bild.

Foto: Pressbild

I höst har Forsman & Bodenfors i samarbete med Sveriges Kommunikationsbyråer tagit fram kampanjen för Guldägget 2013. Kampanjen rullas ut efter årsskiftet med en smygstart redan den 10 december.


Ämnen i artikeln:

Guldägget 2013Forsman & Bodenfors

Sveriges Kommunikationsbyråer väljer Forsman & Bodenfors för  uppdraget att göra kampanjen för Guldägget 2013. Årligen väljer Komm  en eller flera medlemsbyråer som gör kommunikationen kring Guldägget.

– Vi på F&B är väldigt glada över att få jobba med Guldäggskampanjen. Hela projektet är omgärdat av lust. Och skräck, eftersom målgruppen är den mest reklamkritiska man kan tänka sig, säger Anna Qvennerstedt, copywriter Forsman & Bodenfors.

– Att jobba med F&B kring Guldägget är en dröm och med tanke på deras storslam i våras känns det därför extra aktuellt just i år. Förväntningarna är såklart väldigt höga. Jag känner mig säker på att F&B levererar en kampanj som både känns aktuell och passande för tävlingens syfte, säger Maja Siösteen, projektledare för Guldägget.

Till skillnad från förra årets kampanj, där Komm arbetade med flera disciplinsbyråer så väljer förbundet nu att arbeta med en fullservicebyrå för Guldägget 2013.

Arbetsgruppen från Forsman & Bodenfors:
Anna Qvennerstedt, copywriter F&B
Annika Frankel, art director F&B
Johanna Hofman Bang, art director F&B
Jeremy Phang, art director F&B
Helena Wård, digital producent F&B
Lina Thomsgård, PR F&B
Nicole van Rooij Ekström, produktionsledare/operativ projektledare F&B

Bidragsinlämningen öppnar den 10 december med deadline den 30 januari. Guldäggsgalan går av stapeln den 25 april på Stockholm Waterfront Congress Centre.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.