Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Försöker ragga upp Charlotte Perrelli – i Comviq-kiosken

Publicerad: 19 januari 2016, 11:56

Krister blir charmad av Charlotte Perrelli.

Mobiloperatören Comviq spinner vidare på kampanjen "Under hundringen". Det gör de genom att låta schlagerstjärnan Charlotte Perrelli göra entré i Karims kiosk.


Ämnen i artikeln:

Mimmi SköldbergCharlotte PerrelliForsman & Bodenfors

Det var i höstas som Comviq började kommunicera att de sänker priset på sin nya produkt, då regissören Josef Fares pappa Jan Fares hälsade på reklamfilmskaraktärerna Karim och hans medhjälpare Krister.

När fas två av kampanjen nu släpps blir Krister påtagligt nervös av att Charlotte Perrelli kliver in genom kioskdörrarna. Det hela slutar med att han lämnar sitt telefonnummer till sångfågeln.

– Vi är jätteglada över samarbetet med Charlotte och att hon numera är en del av historien om Karims kiosk. Mötet mellan henne, Karim och Krister i kiosken är både komiskt och kärleksfullt. Precis så som vi vill att våra reklamfilmer ska uppfattas, säger Comviqs brand manager Mimmi Sköldberg i ett pressmeddelande.

Kampanjen riktar sig till en ung målgrupp och byrån bakom är Forsman & Bodenfors. Den kommer att gå brett i tv, print, utomhus och digitalt.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.