Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Första filmen från Dylan-konserten

Publicerad: 9 december 2014, 08:18

Fredrik Wikingsson innan ensamkonserten.

Foto: Skärmdump från teasern.

Spelbolaget Paf vill skapa en spänning inför släppet av det omtalade programmet om ensamkonserten med Bob Dylan. Nu släpper de tillsammans med Doe Blomberg Gottberg en teaser.


Det var för två veckor sedan som Fredrik Wikingsson som enda åskådare satt i publiken på Bob Dylans konsert. Tilltaget utgör finalprogrammet i Paf:s serie "Experiment ensam" som släpps den 13 december. Men för att skapa intresse körs alltså en teaser ut redan nu.

– Vi har alltid släppt en trailer först och sen har avsnittet kommit efteråt. Men som byrå har vi aldrig producerat någonting tidigare som haft denna typ av breda förväntningar på sig. Det är en ny situation för alla oss som jobbar med projektet att efterfrågan är så stor, säger Fredrik Blomberg, cd och delägare på Doe Blomberg Gottberg.

Enligt honom har efterfrågan på det sista avsnittet triggat upp trafiken även på tidigare avsnitt – där Marko "Markoolio" Lehtosalo gjort saker ensam.

Doe Blomberg Gottberg ska fortsätta jobba med konceptet för Paf även framöver – även om det eventuellt blir på något annat sätt.

– Det är häftigt att det blir en världsnyhet bara för att man vänt på begreppet och har endast en person i publiken på en Bob Dylan-spelning i stället för hur det brukar vara. Vi har ingen aning om hur Dylan önskade bli porträtterad i experimentet, men hittills verkar de gilla det de har fått se, säger Fredrik Blomberg.

Johan Landgren, Sverigechef på Paf säger:
– Med den här teasern vill vi försöka ge en försmak och en inblick i Fredriks unika upplevelse. Personligen blir jag berörd av att se den då man faktiskt kan känna av spänningen och förväntningarna som ligger i luften.

Se teasern här:

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.