Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Fortifikationsverket väljer nya byråer

Publicerad: 29 april 2009, 13:17

Fortifikationsverket, som är en av landets största fastighetsägare, har tecknat ramavtal med reklam- och pr-byråerna Gullers Grupp, IK Stockholm och Pangea Design.


Den statliga myndigheten, vars största uppdrag är att förvalta fastigheter avsedda för försvarsändamål, har tecknat ett tvåårigt ramavtal med byråerna.
–  Vi står inför en stor förändringsprocess. Inom ett par år kommer 30 procent av våra medarbetare att gå i pension och vi måste rekrytera. Vi behöver därför en övergripande kommunikationsplan för hur vi ska locka nya medarbetare till oss. Dessutom har vi fått nya uppdrag på skydd och säkerhetstjänster i det civila samhället, säger Eva Hetting, kommunikationsdirektör.

Uppdragen som kan bli aktuella spänner över flera områden och är av både lång- och kortsiktig karaktär. De rör strategisk rådgivning och varumärkesarbete.
–  Men exakt hur strategin kring varumärkesarbetet kommer att se ut vet vi inte just nu, säger Eva Hetting.

Hur valde ni ut byråerna?
–  Vi såg framför allt till utbildning och erfarenhet, att de har en väl sammansatt kompetens. Dessutom var det bra om de har erfarenhet av både privat och offentlig sektor, säger Eva Hetting.

Gullers Grupps vd, Hans Gennerud ser flera anledningar till varför Fortifikationsverket valde just dem.
–  Jag hoppas och tror att det vi föreslog stämde bra överrens med vad de behöver. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med myndigheter och med varumärkesarbete för varumärken i förändring.

Emelie Kalén

truefalse

Emmeli Prevorsek

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.