Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Fortum lyser upp för hemlösa

Publicerad: 26 november 2012, 06:45

Fortums julbelysning på Ringvägen 81 Stockholm.

Fortum och Stadsmissionen samarbetar i år om att lysa upp julen för de mest utsatta. Med syftet att samla in pengar till Stadsmissionens arbete ordnar Fortum en tävling om "Sveriges roligaste julbelysning".


Ämnen i artikeln:

FortumStadsmissionen

För varje tävlingsbidrag som kommer in via Fortums sida på Facebook,  sponsrar Fortum Stadsmissionen med 50 kronor. Stadsmissionens mål med  julkampanjen är att samla in 14 miljoner kronor för att hjälpa hemlösa.

– Som Stockholmarnas energibolag känns det naturligt att vara med och  lysa upp huvudstaden till jul. Vi vill sprida ljus när det behövs som  mest – den mörkaste tiden på året. Samtidigt utlyser vi en tävling om  Sveriges roligaste julbelysning som kopplas till en Stadsmissionens  insamling för de som behöver ljus och värme allra mest - Sveriges  hemlösa, säger Fredrik Karlsson, kommunikationschef för Fortum i Sverige  i en kommentar.

För den som söker inspiration till hur man ska pynta upp, har Fortum tagit fram några exempel. I går söndag tändes belysningen på Östermalms korvspecialist, på  Nybrogatan och en balkong på Ringvägen 81 i Stockholm.

Dessutom kommer  fler kiosker i landet att lysas upp, i Kungsbacka, Söderhamn och Torsby.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

FortumStadsmissionen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.