Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Fotbollslandslaget tar selfies på Svenska Spels Instagram

Publicerad: 4 juni 2015, 14:04

Den här veckan är det de svenska fotbollsdamerna som roddar Svenska Spels Instagramkonto.

Foto: Pressbild, Svenska Spel.

Svenska Spel lånar ut sitt Instagramkonto till svenska idrottsprofiler i ny kampanj från Animal.


Ämnen i artikeln:

Svenska SpelAnimal

Reklambyrån Animals enkla idé är att låta olika idrottsprofiler ta hand om Svenska Spels Instagramkonto, en vecka i taget. Nu har turen kommit till damlandslaget som just nu är på plats i Kanada och tränar inför världsmästerkapet.

– Det här känns som ett jättespännande projekt där vi verkligen tar bort det redaktionella filtret, låter dig följa med ända in i omklädningsrummet och visar upp det man inte hade fått se annars. Samtidigt får vi möjligheten att visa upp Svenska Spels koppling till idrottssverige, säger Manne Schagerström, senior advisor på Animal.

– Genom initiativet Svenska Spel-Telefonen ger vi på på ett ärligt och autentiskt sätt en inblick i vad Svenska Spel tillför idrottssverige, samtidigt som vi får följa med bakom kulisserna hos några av Sveriges största idrottsprofiler, säger Linda Sällström, projektledare på Svenska Spel.

Titta på klippet med Sofia Jakobsson och Jenny Hjohlman:

Mika Wallgren

Ämnen i artikeln:

Svenska SpelAnimal

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.