Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Fotografiskas reklamhälsning till Reinfeldt

Publicerad: 10 februari 2012, 10:03

Annonsen i dag.

Här tackar Fotografiska statsminister Fredrik Reinfeldt i en annons införd i Dagens Industri. "I går träffades ledare från nio länder hos oss för att diskutera gemensamma samhällsutmaningar. Vill du ha din nästa konferens på Fotografiska? Vi hjälper dig att anordna alltifrån den lilla dagkonferensen till det stora toppmötet."


Ämnen i artikeln:

Fredrik ReinfeldtFotografiska

Fotografiska använder en helsida i dagspressen för att marknadsföra sitt konferensevent. Reinfeldt används i copyn för konferenseventet: "Tack för igår, Reinfeldt", står det.

Per Broman grundare av Fotografiska menar dock att reklamkampanjen enbart använder Reinfeldt som en hänvisning till tidigare möte som varit och för att belysa att lokaler finns till förfogande på Fotografiska:

– Det handlar om att vi vill tala om att vi har lokaler lediga för event och möten. Reinfeldt används för att hänvisa till det stora mötet vi hade här igår, säger Broman.

Erika Siljendal

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.