Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Från DDB Stockholm till DDB Hong Kong

Publicerad: 12 februari 2013, 12:44

Åsa Samuelsson.

Foto: Pressbild.

Åsa Samuelsson är ny business director på DDB Hong Kong. Hon kommer senaste från DDB Stockholm, som hon har varit tjänstledig från sedan 2011.


Ämnen i artikeln:

DDB Stockholm

På DDB Stockholm arbetade Åsa Samuelsson som kundansvarig för bland annat Telias företagskommunikation. I den nya tjänsten i Hong Kong blir det främsta ansvaret den internationella försäkringsjätten Manulife.
– DDB Hong Kong är den mest framgångsrika byrån i Hongkong både vad gäller kreativitet och effekt och hävdar sig även internationellt så jag fortsätter att omge mig oerhört professionella och drivna personer, vilket är stimulerande, säger Åsa Samuelsson i ett pressmeddelande.  

DDB Hong Kong är nätverkets huvudkontor i Asien och har vunnit ett otal priser under de senaste åren. Förutom ansvaret för Manu Life kommer hon även att arbeta med kunder som Financial Times, Tourism Australia, Hong Kong Trade Development Council och Emerson.
– Utvecklingen i Asien går i rasande fart och det gäller även reklambranschen där Hongkong ligger i framkant vad gäller kommunikation och brand development. Hongkong är en extremt dynamisk stad där alla är väldigt mottagliga för förändring, vilket tilltalar mig, säger Åsa Samuelsson.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

DDB Stockholm

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.