Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Från Nakeds kyrkogård till King

Publicerad: 10 juni 2013, 10:21

I mars stod det klart att Naked lägger ned sin verksamhet i Sverige. Kvar fanns stjärnkreatören och cd:n Christoffer Dymling. I dag gör han sin första arbetsdag på King.


Ämnen i artikeln:

KingNaked

Tidigare i våras annonserade Naked att man lägger ned sitt Stockholmskontor efter fem år. Avvecklingen hade föregåtts av att flera nyckelpersoner hade lämnat reklambyrån.

Däribland grundarna Fredrik Svensson och Johan Falk som senare startade upp Folket Sthlm och snodde åt sig Nakeds storkund Unibet.

Kvar på Nakeds kyrkogård stod de kreative cheferna Fredrik Preisler och Christoffer Dymling. Nu har den sistnämnde gjort klart med ett nytt jobb.

I dag gör han sin första arbetsdag på King. I ett mail till Resumé berättar Christoffer Dymling att han var i kontakt med byrån redan för ett år sedan, men blev kvar på Naked fram till nedläggningen i mars.

"Det är ju en samling väldigt begåvade kreatörer som jobbar här så ska bli väldigt spännande att få möjlighet att jobba ihop med dem", skriver Christoffer Dymling i ett mail till Resumé.

Fredrik Preisler har ännu inte gjort klart med något nytt jobb.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

KingNaked

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.