Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

"Fredagsmyset är veckans höjdpunkt"

Publicerad: 13 maj 2011, 14:48

OLW:s chipsutdelning vid t-banan i Stockholm blev en stor succé. Resume.se har snackat med OLW:s Sverige-chef för att kolla vilken relation han har till Fredagsmys.


Ämnen i artikeln:

OLW

Andreas Olofsson

OLW:s chipsutdelning till SL-resenärerna för att ”rädda Fredagsmyset” har blivit en riktig snackis och tilltaget har hyllats i de sociala medierna. Andreas Olofsson är sverigechef på OLW.
– Jag har följt det här med spänning. Det är kul att se att det har fått nationell spridning och att det fått så mycket uppmärksamhet, framför allt i de sociala medierna, säger han till Resume.se

Vad har du för relation till Fredagsmys?
– Det är veckans höjdpunkt. Sedan har ju jag som sverigechef för OLW ett fantastiskt jobb på det viset, jag får jobba med fredagsmys sju dagar i veckan och inte bara på fredagar.

Hur Fredagsmyser du?
– Det börjar med att man kommer hem från jobbet. Då blir det matlagning och lite prat med familjen och lite snacks. Sedan fortsätter kvällen i tv-soffan med familjen och lite mer snacks.

Går det att ha Fredagsmys utan snacks?
– Det blir nog svårt. Vi har gjort undersökningar där man kan se att 8 av 10 har någon form av Fredagsmys.  Många av dem tycker också att chipsen är något som förgyller fredagsmyset.

Vilka är favoritchipsen?
– Det går i vågor och pendlar mellan OLW:s naturchips och de vanliga standardsmakerna. Just nu går det mycket sourcream and onion hemma.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

OLW

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.