Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Fredrik leder Stora Annonsördagen utan Filip

Publicerad: 31 januari 2013, 07:48

Sveriges Annonsörers årliga branschdag, Stora Annonsördagen, kommer 2013 att ledas av mediepersonligheten Fredrik Wikingsson. Den 18 april gräver han djupt i årets tema – företagskultur.


Ämnen i artikeln:

Fredrik WikingssonStora Annonsördagen

Stora Annonsördagen är Sveriges Annonsörers årliga inspirationsdag, som i år fokuserar på ämnet företagskultur under devisen ”Företagskultur – ärlig kommunikation eller corporate bullshit?”.

Uppdraget att leda dagen går till Fredrik Wikingsson. Som under dagen får klara sig utan sin parhäst Filip Hammar. Under åren har duon figurerat i flertalet succéprogram, främst i Kanal 5. De driver även en av Sveriges största podcasts.

Under Stora Annonsördagen kommer Fredrik Wikingsson att intervjua några av landets främsta företagsledare och politiker, med fokus på företagskultur kopplat till marknadskommunikation och reklam. Han kommer att dela uppgiften tillsammans med en kvinnlig branschkollega som ännu inte är offentliggjord. Inför dagens tema säger Fredrik Wikingsson att företagskultur är någonting han ständigt funderar över.    

– Som nybliven delägare i det nystartade produktionsbolaget Mexiko tänker jag dagligen på vad som är bra och kass företagskultur. Efter nästan 20 år i mediesvängen har jag sett både bedrövliga och lysande exempel på det här, säger Fredrik Wikingsson.

Utöver Stora Annonsördagen är Fredrik under våren högaktuell som programledare för två program i Kanal 5. Tillsammans med Filip Hammar kommer han att intervjua kända profiler i nya programmet ”Hissen - med Filip & Fredrik” samt leda ett program där man listar Sveriges viktigaste ögonblick.

Jannice Borekull, chef för utbildningar och event på Sveriges Annonsörer, är nöjd med valet av programledare för årets upplaga av Stora Annonsördagen.

– Rent instinktivt tänker man nog på Fredrik som en del av ”Filip och Fredrik”, men jag är säker på att han kommer att göra ett grymt bra jobb på egen hand. Han är en riktigt vass journalist och programledare så det ska bli spännande att se honom gräva djupare i ämnet företagskultur, kopplat till just marknadskommunikation, säger Jannice Borekull.

Stora Annonsördagen äger rum på Grand Hôtel den 18 april

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.